Two Screen Now moet second screen-apps maken vergemakkelijken

Two Screen Now is een simpele tool waarmee televisieprogramma's zelf een tweede scherm kunnen maken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Two Screen NowHet Nederlandse Two Screen maakt al langere tijd second screen-applicaties voor de iPad, iPhone en andere smartphones en tablets. Een klus die ze in de toekomst in de handen van de tv-productent willen leggen. Met Two Screen Now belooft het bedrijf een simpele online tool, waarmee een televisiemaker binnen een paar uur een Second Screen-webapp heeft opgezet. De maker van de tweede scherm-app kan hierbij het ontwerp aanpassenen en via een tijdlijn aangeven wanneer iets in beeld moet verschijnen.

Voor het gebruik van Two Screen Now wordt tussen een halve cent en twee cent per deelnemer gerekend, afhankelijk van het totaalaantal kijkers. De nieuwe tool is een alternatief op bestaande tweede scherm-ontwikkeling, vertelt Ralf Verhoef van Two Screen aan iCulture:

We blijven ook gewoon Tweede Scherm-applicaties voor klanten maken. Two Screen Now is een oplossing voor bijvoorbeeld wat kleinere of snellere televisieprogramma’s die niet het budget of de tijd hebben om met ons een handgemaakt tweede scherm in elkaar te zetten.

Volgens Verhoef zijn er slechts een paar uur voor nodig om een tweede scherm in elkaar te zetten, in plaats van de weken die zij normaal gesproken kwijt zijn als ze een tweede scherm in elkaar zetten in opdracht van een programma.

Mobilemarketing

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2015, 15:00
Categorie Lifestyle
Onderwerp scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.