UPAD krijgt update met backupfunctie en mappen

UPAD is een combinatie van notitieblok, fotobewerker en pdf-lezer. Deze app heeft een update gekregen waarbij je de bestanden in mappen kunt organiseren en backups kunt maken.

upad ipadUPAD is een applicatie waarmee je handgeschreven tekst en tekeningen kunt maken op de iPad. Doel van de applicatie is om het schrijven op het iPad-scherm zo natuurlijk mogelijk te maken, waarbij het lijkt alsof je met je vinger op echt papier schrijft. De apps is snel en bevat allerlei extra functies: fotobewerking, pdf-reader met annotaties en natuurlijk de al eerder genoemde notitiefunctie. In deze nieuwste versie is het mogelijk om mappen aan te maken en je bestanden overzichtelijker te ordenen. Je kunt bestanden verplaatsen of kopiëren naar een map. Ook kun je voortaan backups van je UPAD-gegevens maken en weer terugzetten.

Experimenteer je graag met lettertypes, dan biedt de update van UPAD de mogelijkheid om je laatstgebruikte lettertypes als eerste te tonen. De iPad gaat niet langer in slaapmodus als je bezig bent met een notitie en iets te lang erover doet om verder te schrijven. Vanuit de lijstweergave kun je nu ook documenten en maptitels bewerken. Allerlei kleine verbeteringen dus, voor deze handige app.

upad video outVoor het lezen van PDF-bestanden upload je de bestanden naar je iPad via iTunes-bestandsdeling. Je kunt de PDF-bestanden daarna bewerken door er een memo, hightlights en schetsen aan toe te voegen. Ook Post It-blaadjes kun je op het document plakken, in verschillende kleuren en formaten. Als fotobewerker kun je teksten toevoegen, een fotorand uitkiezen en decoratie toevoegen met een digitaal kleurpotlood. UPAD heeft ook een VGA out-functie, zodat je je iPad op een extern scherm of projector kunt aansluiten om alles levensgroot aan een groep te presenteren.

Een demofilmpje zie je hieronder.

Downloaden: UPAD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2011, 20:34
Categorie Productiviteit
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.