Tumblr imiteert Path in nieuwste iOS-update

Het kan niemand ontgaan zijn: Tumblr is overgenomen door Yahoo. Maar ondertussen gaat alles gewoon door, zoals een update van de Tumblr-app voor iOS. De vernieuwde Tumblr-app heeft een andere gebruikersinterface gekregen met een Path-achtige waaier voor de beschikbare acties. In de Android-app was deze interface al eerder toegevoegd. Of Path de primeur had bij […]

tumblr iphoneHet kan niemand ontgaan zijn: Tumblr is overgenomen door Yahoo. Maar ondertussen gaat alles gewoon door, zoals een update van de Tumblr-app voor iOS. De vernieuwde Tumblr-app heeft een andere gebruikersinterface gekregen met een Path-achtige waaier voor de beschikbare acties. In de Android-app was deze interface al eerder toegevoegd. Of Path de primeur had bij deze interface is nog wel een punt van discussie, want in OS X had je bij Stacks ook al zo’n waaierachtige stapel.

tumblr iphoneLinks zie je de oude interface van Tumblr, die in juni 2012 werd ingevoerd. Die bestond uit zes knoppen met Text, Photo, Quote, Link, Chat en Video, de zes posttypes op Tumblr. In de nieuwe interface zijn nog steeds dezelfde zes opties aanwezig. Door te kiezen voor deze waaiervorm hoe je niet meer door te worden gestuurd naar een apart scherm. De lijst klapt in waaiervorm uit en je kunt meteen een keuze maken.

Veel nieuwe functies zitten niet in de verbeterde app. Wel kun je voortaan een vermelding bij berichten zien, zodat anderen kunnen zien welke app je hebt gebruikt.

Downloaden: Tumblr (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2013, 20:55
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tumblr, weblog

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.