Temple Run 2 morgen in App Store verkrijgbaar

Temple Run 2 is vanaf donderdag 17 januari in de App Store verkrijgbaar.

Temple Run 2 iconHet zeer populaire iPhone-spelletje Temple Run krijgt morgen een vervolg. Dit blijkt uit de App Store in Nieuw-Zeeland, waar de volgende dag al is begonnen en de game gedownload kan worden. Temple Run 2 zal net als zijn voorganger gratis in de App Store verkrijgbaar zijn en lijkt speltechnisch nagenoeg identiek in elkaar te steken. De beelden van het spel zijn echter volledig onder handen genomen, waardoor je voortaan door fraaiere 3D-omgevingen moet rennen. Nieuwe obstakels en power-ups moeten het vervolg ook meer flair geven.


Temple Run 2 3De eerste Temple Run is inmiddels 170 miljoen keer gedownload. Het is daarom ook niet heel gek dat het spelletje de afgelopen jaren door zoveel ontwikkelaars is nagedaan, dat er nu genoeg alternatieven bestaan die er fraaier uitzien dan het uit 2011 stammende spel. Temple Run 2’s opgevijzelde beelden brengen hier verandering in. De omgevingen zijn kleurrijker en gevarieerder en de personages zien er een stuk strakker uit.

Temple Run 2 is een aparte app, wat betekent dat je voortgang in het eerste spel niet wordt meegenomen. In de eerste instantie geen groot probleem, aangezien het spelletje gratis gedownload kan worden, maar de spelmunten die je via in-app aankopen hebt verworden worden hierdoor ook niet meegenomen.

Omdat Temple Run 2 vlak na middernacht in Nieuw-Zeeland verscheen, zal het spelletje vannacht ook in de Nederlandse App Store automatisch opduiken. Onderstaande link kan dan gebruikt worden om de game te downloaden.

Downloaden: Temple Run 2 (gratis, in-app aankopen, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2013, 13:27
Categorie Games
Onderwerp temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.