AppEvent: tijdelijk gratis keuzes maken met Decider App

Door in Decider App de voor- en nadelen van een bepaalde keuze op te schrijven, zie je direct of het een goed idee is.

Decider iconHet uit Nederland afkomstige Decider App is vandaag gratis uit de App Store te plukken, in verband met de actie AppEvent. Decider App probeert het makkelijker te maken om een keuze te maken, door je alle voor- en nadelen bij een bepaalde keuze op een rij te laten zetten. Bij ieder punt geef je aan hoe zwaar ze moeten meewegen, waarna wordt aangegeven welke kant je eigenlijk het meeste op leunt.


Decider screenshotWat je met Decider App doet, kan ook gewoon op papier. Mensen zetten immers al langer voor- en nadelen naast elkaar om tot een besluit te komen. Met Decider App hoef je echter niet langer zelf je uiteindelijke keuze te berekenen: alle voors en tegens komen keurig op een weegschaal tegenover elkaar te staan. Vul je later wat nieuws in, dan wordt de balans opnieuw opgemaakt.

Via AppEvent wordt er iedere dag één applicatie van een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar gratis aangeboden. Omdat het aanbod dagelijks verandert, is het mogelijk dat Decider App na woensdag 16 januari weer een prijskaartje krijgt. We raden je daarom aan om de prijs te verifiëren in de App Store voordat je de applicatie downloadt.

Downloaden: Decider App (gratis, normaal €4,49, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2013, 15:28
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.