iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Taxence: iPhone-app met belastingnieuws voor professionals

De Nederlandse iPhone-app Taxence bevat nieuws over belasting en nieuwe belastingmaatregelen. De app kenmerkt zich behalve door nieuws, ook door vacatures in het vakgebied en dossiers over bekende onderwerpen.

Taxence iPhone iPod touch belastingnieuwsDe nieuwe applicatie Taxence is niet voor iedereen bedoeld en dat is misschien maar goed ook. De iPhone-app van de gelijknamige website bevat belastingnieuws en vacatures voor personen die beroepsmatig bezig zijn met belastingen en regelingen daaromtrent. Behalve nieuwsberichten, bevat de applicatie ook dossiers met tips over bijvoorbeeld grensoverschrijdende arbeid, de 30 procent-regeling en de auto van de zaak.

Wie snel meer wil weten over belastingmaatregelen die je kunnen raken, kan beter terecht bij de onlangs op iPhoneclub besproken app Belasting Alert, die bovendien pushberichten geeft op het moment dat je je administratie moet bijwerken of aangifte moet doen. Ook Taxence kan pushberichten versturen, maar dan voor nieuws of vacatures. Taxence is daarnaast veel meer gericht op de professionele belastingmarkt, met nieuwskoppen als ‘Vergeefs beroep mantelzorger onredelijkheid werking nieuw partnerbegrip’.

Taxence is een onderdeel van Licent Academy, waarvan je de website natuurlijk kan bekijken in de applicatie. Dat betekent ook dat er een ingebouwde browser voorhanden is voor de links in artikelen, die zelf wel in een afleidingsvrije iPhone-layout laden.

Downloaden: Taxence (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 17:15
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen belasting, nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.