Fab: fraai vernieuwde iPhone-app van design-webshop

Fab.com is een nieuwe iPhone- en iPad-webshop met allerlei artikelen met een bijzonder design. De winkel selecteert elke dag verschillende collecties die dan tijdelijk verkrijgbaar en in de aanbieding zijn.

Fab.com lifestyle design webshop iPhoneDe grote online design-shop Fab.com heeft haar app voor de iPhone en iPad totaal in het nieuw gestoken. Daardoor matcht het uiterlijk van de applicatie nu met de vaak hippe, gadget-achtige producten die de webshop verkoopt. In de vernieuwde shop-app kan je het assortiment sorteren op nieuwe collecties, een live feed met de nieuwste producten en er is een speciale sectie met acties die spoedig eindigen. Het assortiment loopt van horloges, tot spandex pakken, tot onconventionele houten banken. Als de term design er maar op te plakken valt.

Fab.com voorpagina iPhone iPod touchFab.com communiceert op haar website – die naar eigen zeggen 7 miljoen bezoekers per dag trekt – levensgroot de tijdelijke sales die gelden, waarbij producten op de site alleen dan verkrijgbaar zijn. In de applicatie is daar handig op voortgeborduurd. Zo tref je een Ending Soon-pagina vanaf het schuifmenu aan de linkerkant, waarop je objecten ziet waarvan de actie snel verkoopt. Maar er is ook een kalender waarmee je alvast de verschillende acties ziet die de komende drie dagen starten. Elke collectie met aanbiedingen leidt je naar een aparte pagina waar je de producten binnen die aanbieding apart kan bekijken. Tenslotte is er de pagina Live Feed, met alle laatste toevoegen aan de shop onder elkaar afgebeeld. In dezelfde vorm kan je ook de populaire artikelen zien en na inloggen ook de favorieten van vrienden en de likes van jezelf.

Op de productpagina van een object, kan je op de foto drukken om meer foto’s te zien, lees je een korte omschrijving en details die je verwacht, zoals de batterijvoorziening bij een horloge en de afmetingen bij een bank. Daaronder zie je naar welke landen een product wordt verstuurd, waar je zeker even op moet letten voordat je een bestelling plaatst. Niet alle bestellingen worden namelijk naar Nederland en België verstuurd. Op de productpagina kan je verder elk item liken en delen op sociale netwerken.

Fab.com was al langer beschikbaar op de iPhone. Behalve de eerder beschreven functies, is ook de zoekmogelijkheid op trefwoord, categorie, prijs en kleur nieuw. Daarnaast is de app geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5.

Downloaden: Fab.com (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 16:44
Categorie Lifestyle
Onderwerp shoppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.