Swoop the Owl: vermom je iPhone als knuffel

Op Kickstarter is een project gestart voor een pluchen uil waar je je iPhone in kunt steken. Op die manier kun je je iPhone op een veiligere manier in bed gebruiken. En het is natuurlijk ook een leuk cadeau voor kleine kinderen.

Swoop the OwlJe kent het vast wel: voordat je gaat slapen wil je in bed nog even muziek luisteren op je iPhone of iPod touch. Je dommelt langzaam in maar schrikt een poos later plotseling wakker: je muziek staat nog aan. Slaperig zoek je je iPhone, maar je kan hem niet direct vinden. Enkele seconden later kom je erachter dat de iPhone half onder je ligt. Gelukkig is de telefoon nog heel. Dat probleem had Jim McGaw waarschijnlijk in gedachten toen hij de Swoop the Owl bedacht. Het is één van de vele projecten die op Kickstarter te vinden zijn.

Swoop the Owl voorkantDe Swoop the Owl is een pluchen uil van zo’n 30 centimeter hoog en 20 centimeter breed. De knuffel heeft aan de voorkant een pocket waarin je je iPhone of andere smartphone kan stoppen. Deze is dan nog steeds te bedienen door een ‘raampje’ van doorzichtig plastic dat voor je scherm zit. Ook kun je gewoon gebruikmaken van je oordopjes, die door de opening aan de bovenkant makkelijk in de iPhone te pluggen zijn.

Volgens de maker is het een perfect cadeau voor jongere kinderen die gebruikmaken van de iPhone van hun ouders. Het is een Kickstarter-project, dus je kunt een Swoop the Owl reserveren door een geldbedrag te investeren in het idee. Voor 25 dollar kun je een Swoop the Owl reserveren, maar hier komen nog wel 12 dollar aan verzendkosten bij zodat het pakketje internationaal verstuurd kan worden. Voor omgerekend rond de 25 euro heb je dus een Swoop the Owl te pakken. Ook is het mogelijk om je eigen naam of initialen geborduurd op de pluchen uil te krijgen. Helaas passen er maar zes letters op de uil, en is deze ook een flink stuk duurder: voor 100 dollar (exclusief verzendkosten) krijg je een Swoop the Owl met geborduurde letters, een Swoop the Owl t-shirt en een sticker.

Voor meer informatie en ‘rewards’, kijk op de projectpagina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2011, 17:12
Categorie Kinderen
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.