Fundels brengt iPad peuter- en kleuterboeken samen in één app

Fundels is een nieuwe iPad-app die diverse peuter- en kleuterboeken van meerdere uitgeverijen samenbrengt. Je kunt voorlezen, animaties en plaatjes bekijken, maar ook de tekeningen inkleuren.

fundelsDe App Store wordt overspoeld door kleuter- en prentenboeken. Er verschijnen meer van dit soort boekjes dan we allemaal op iPadclub zouden kunnen bespreken. Gelukkig zijn er ook aanbieders die het aanbod samenbrengen. Fundels is een nieuwe applicatie voor de iPad, die ook op de iPhone en iPod touch werkt. Het bevat interactieve peuter- en kleuterboeken van diverse Nederlandse en Vlaamse uitgevers zoals Clavis, Lannoo, Abimo, De Eenhoorn, Cego Publishers, Averbode, Linne Bie, Gottmer, Kluitman en de Fontein. De app is gratis te installeren en bevat alvast één gratis boek: ‘De wiebel-billen-boogie’ van Guido Van Genechten.

fundels ipadDe interactieve prentenboeken zijn te lezen, te bekijken en te beluisteren. Ze stimuleren de taalontwikkeling van jonge kinderen. Behalve lezen en zelf voorlezen kun je met de kinderen ook de tekeningen uit de boeken gaan inkleuren. De boeken die je vanuit de app koopt kosten €3,99 per stuk.

Downloaden: Fundels (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2011, 16:19
Categorie Boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.