Ster Extra: aanvullingen op commercials kijken nu ook op iPhone

Ster Extra is er nu ook op de iPhone. Met deze commerciële app kunnen gebruikers extra aanbiedingen en andere voordelen krijgen als ze Ster-reclames kijken.

Ster Extra logoSter Extra is na een eerdere introductie op de iPad nu ook beschikbaar op de iPhone. Ster Extra voor de iPhone is net als de iPad-variant een commerciële app die televisiekijkers op de bank kunnen gebruiken. Op het moment dat een commercial begint, begint de Extra-functie in de app meteen. De software koppelt interactieve elementen aan een commercial. Het gaat dan bijvoorbeeld om acties en aanbiedingen die de adverteerder als extraatje kan toevoegen aan de app. Zo kan een commerciële partij de kijker meer betrekken bij zijn uitingen.

Ster Extra iPhone kortingenHet is opvallend dat het nog even heeft geduurd voordat de iPhone-app er kwam. Juist een smartphone is handiger om er sneller erbij te pakken, al is de commerciële waarde van een groter scherm natuurlijk duidelijk voor de adverteerder. Het idee van ‘premiums ontdekken’, zoals de dienst het zelf noemt, is dat je het gevoel krijgt altijd de app erbij te moeten pakken om maar geen mooie aanbieding te missen. Meedoen kan zonder profiel, maar met een account is het volgens de makers beter en sneller profiteren van deze premiums. Inloggen met Facebook is ook mogelijk.

Als er geen commercials zijn is het even wachten totdat de timer afloopt en een volgende boodschap begint. In de tussentijd kun je de nog actuele premiums bekijken. Als een commercieel met een Ster Extra-functionaliteit begint, telt de app af naar het moment dat de aanbieding verschijnt. Zo’n commerciële boodschap linkt vaak door naar een externe website waar de aanbieding kan worden verzilverd, zoals kortingsbonnen of proefpakketten. Soms gaat het ook om achtergrondinformatie van een commercial, zoals een video over hoe deze is gemaakt. Je kunt notificaties instellen als je op de hoogte wilt worden gebracht van reclameblokken met Ster Extra-aanbiedingen. De app werkt met de Ster-reclameblokken op Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3.

Downloaden: Ster Extra (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2013, 13:07
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.