Stek Magazine viert 1-jarig bestaan als woon/lifestyle-magazine

Stek Magazine is een digitaal woon/lifestyle magazine dat vandaag 1 jaar bestaat. Stek is gratis en bevat elke maand leuke ideeën om je huis anders in te richten.

stek-magazine-juni-13Kortgeleden gaven we een overzicht van 5 woonmagazines (plus nog eens 12 andere) die je op de iPad kunt lezen. Stek Magazine sprong er wat ons betreft uit als één van de beste. Het magazine wordt met plezier gemaakt en is ook nog eens gratis. Bovendien is er een speciale versie voor de iPhone, handig voor vrienden die geen iPad hebben. Maar ook handig als je op de meubelboulevard rondloopt en geen zin hebt om opzichtig de iPad te pakken om dat ene leuke kastje weer eens op te zoeken. Stek Magazine was het eerste woon/lifestyle-magazine op de iPad en bestaat vandaag 1 jaar.

Het mag dan feestelijke mijlpaal zijn, maar de makers staan er niet te lang bij stil met een terugblik op de beste verhalen of de leukste momenten. In plaats daarvan hebben ze een extra dik jubileumnummer gemaakt, omdat er nog zoveel te vertellen valt over het zelf maken van een tafel van steigerhout, wooninspiratie uit het Verre Oosten, Scandinavië en Frankrijk of over wonen in Den Haag. Stek probeert meer te zijn dan een pdf’je en dat merk je ook aan de advertenties: een pagina gaat zomaar bewegen en blijkt dan een reclame voor Renault te zijn. De jarige geeft Dutch Design Chairs en picknickpakketten met Franse, Oosterse en Zweedse verrassingen weg om het 1-jarig jubileum te vieren. Maar eigenlijk is het leuker om de 13 edities die het afgelopen jaar zijn gemaakt nog eens door te bladeren, want die bevatten genoeg ideeën om je woonkamer weer eens overhoop te halen.

Downloaden: Stek Magazine (gratis, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2013, 11:35
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen interieur, wonen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.