Real Racing 3 geoptimaliseerd voor A6-processor iPhone 5

Tijdens de presentatie van de iPhone 5 werd ook Real Racing 3 getoond. Deze nieuwe racegame is geoptimaliseerd voor de A6-processor van de iPhone 5.

Real Racing 3 2Tijdens de presentatie van de iPhone 5 liet Apple de game Real Racing 3 zien. Deze nieuwe racegame van Electronic Arts is het eerste spel dat speciaal voor de Apple A6-processor van de iPhone 5 is ontwikkeld. Veel details over het spel werden tijdens de presentatie nog niet gedeeld, maar wel werd een race getoond waarin de grafische kracht van de A6-processor werd geëtaleerd. Begin augustus werd Real Racing 3 ook al getoond tijdens de EA Showcase.

De A6-processor stelt de iPhone 5 volgens ontwikkelaar Rob Murray in staat om gameplaybeelden op het niveau van moderne gameconsoles te tonen. Zo was bijvoorbeeld duidelijk de achtervolgende auto in de zijspiegel van de eigen auto te zien. Electronic Arts heeft onderstaande screenshot vrijgegeven, waarin Real Racing 3 op de iPhone te zien is.

Real Racing 3

Volgens Murray zal Real Racing 3 asynchrone multiplayer bevatten. Hoe deze multiplayer precies in elkaar zal steekt is nog niet duidelijk: waarschijnlijk kun je tegen vrienden racen zonder dat je tegelijkertijd moet spelen. Denk hierbij aan tijdraces of uitdagingen.

Real Racing 3 is ergens “later dit jaar” voor de iPhone en iPad verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2012, 17:32
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.