Pinterest 2.1: geheime prikborden maken in iPhone-app

Pinterest 2.1 voor de iPhone en iPad laat je maximaal drie geheime prikborden maken voor meer intieme collecties. Pinterest maakt het ook mogelijk om borden te wijzigen op de iPhone.

Pinterest iPhone iPod touch iPad vernieuwdHet virtuele prikbord Pinterest heeft een aardige update gekregen op de iPhone, iPod touch en iPad. Het sociale netwerk dat als intentie heeft om hebberig makende en inspirerende afbeeldingen en video’s met anderen te delen, introduceert vandaag de mogelijkheid om maximaal drie geheime prikborden te maken die anderen niet kunnen zien. Dat doet het netwerk zowel in de iOS-app, als op het web. Volgens Pinterest zijn de privéborden bij uitstek geschikt voor cadeaulijstjes voor de decembermaand.

Het is vooralsnog niet mogelijk om al bestaande openbare borden geheim te maken, maar dat kan er in de toekomst nog aankomen, weet The Next Web. Je vindt de optie een geheim prikbord te maken onderaan in het overzicht van andere borden die je al hebt staan.

Als toevoeging daarop kan je borden ook wijzigen vanuit de Pinterest 2.1 voor de iPhone. Zo kan je ze verwijderen, rangschikken en opschonen van afbeeldingen waar je niet meer achter staat. Minder belangrijk voor dagelijks gebruik, maar zeker zo essentieel is de functie om andere gebruikers te blokkeren of aan te geven in de app – voor bijvoorbeeld ongewenste content of reacties. Geblokkeerde gebruikers kunnen je borden niet zien, niet reageren, niet delen en niet liken. De ander ziet aan een melding bij een van die functies dat hij of zij geblokkeerd is.

Downloaden: Pinterest (gratis, universele app, vanaf iPhone 3GS en iOS 5.0)

Pinterest overzicht boards Pinterest repin of like een foto

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 17:45
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen geheimen-app, pinterest, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.