OJ voor iPhone: Reddit-browser met iOS 7-tintje

OJ for Reddit is een nieuwe browser-app voor Reddit. De app is in lijn met iOS 7 en heeft de optie om je anoniem op subreddits te abonneren.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

OJOJ is een nieuwe Reddit-app, speciaal ontworpen voor iOS 7. De hoogtepunten-van-het-internet website Reddit heeft al jaren geen eigen officiële apps voor mobiele platformen en daarom blijven er browser-apps verschijnen. Bijvoorbeeld de succesvolle Reddit-app Alien Blue, of het recenter verschenen iAlien, dat op die naam probeerde mee te liften. Uniek aan OJ is dat het ontwerp van de app in lijn is met iOS 7 en dat gebruikers zich anoniem op subreddits kunnen abonneren, zonder dat andere gebruikers dat weten.

OJ voor redditOm je berichten vanuit OJ te beheren moet je je eerst in de app registeren. Daarna kun je op de voorpagina verhalen categoriseren als Hot, Nieuw, Top en Controversieel. Ook kun je door je abonnementen met subreddits bladeren om populaire, nieuwe, of verboden subreddits te ontdekken en zoeken naar verhalen in de verschillende categorieën. Daarnaast kun je ook naar andere gebruikers en subreddits zoeken. Tot slot kun je in OJ posts verwijderen en de instellingen op jouw eigen voorkeuren aanpassen. Het design van de app is goed, maar er is wel een nadeel aan OJ. De subreddits, voorpagina en de accountpagina zijn namelijk de enige “native” onderdelen in de app; als je op reacties of afbeeldingen leidt de app je naar de mobiele site. En dat is niet handig, gezien het feit dat Alien Blue volledig native én gratis is. Nog even wachten op toekomstige updates dus, voordat OJ een serieuze concurrent voor Alien Blue wordt.

Downloaden: OJ, for Reddit (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2013, 20:59
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp reddit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.