NS Reisplanner Xtra toont voortaan prijsinformatie

NS Reisplanner Xtra heeft een update gekregen met prijsinformatie, een optie om geplande treinreizen in de agenda te zetten en bugfixes.

ns-reisplannerDe reisplanner van NS heeft een update gekregen, met als belangrijkste vernieuwing het tonen van de reiskosten. Bij het plannen van een reis kun je precies zien hoeveel een treinkaartje kost. Ook kun je voortaan een geplande reis opnemen in de iPhone-agenda en er is ondersteuning voor multitasking op toestellen die dit aankunnen, zoals de iPhone 4. NS Reisplanner Xtra is de officiële reisplanner van de NS. Met deze applicatie kun je reizen plannen en seintjes ontvangen bij vertrek, aankomst en wijzigingen in je reisschema.

De app bevat ook lokale stations- en omgevingsinformatie, die vanaf de nieuwe versie 1.1 is uitgebreid met het station Tilburg Universiteit. Tevens zijn er in de app wat bugfixes uitgevoerd in de stations en stationslijsten. Grafisch is de applicatie op een paar punten aangepast. De NS Reisplanner Xtra bevat naast de gewone treininformatie ook aanvullende tips om een dagje erop uit te trekken.

Wie liever een betaalde app gebruikt kan terecht bij Trein (€0,79). Voor aanvullende reisinformatie van deur tot deur is 9292ov Pro (gratis) een betere keuze: die kan reizen plannen met trein, bus, tram en andere vervoermiddelen.

Downloaden: NS Reisplanner Xtra (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2011, 18:45
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen 9292, ns reisplanner, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.