Burn the Rope krijgt update met opnieuw 16 extra levels

Burn the Rope heeft een update gekregen met opnieuw 16 extra levels en Retina Display-ondersteuning.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

burn-the-rope-iconBurn the Rope is een game waarbij je voor €0,79 redelijk veel spelplezier krijgt. Burn the Rope is een game waarbij je moet proberen om zoveel mogelijk touw te verbranden door je iPhone te draaien. Het doel is om een vlammetje zo goed mogelijk te laten branden. De insecten die over het touw wandelen reageren verschillend op de vlammen. De game bevat sinds de laatste update 96 levels en een koppeling met Game Center. Nu is er opnieuw een update, met ondersteuning voor het Retina Display en nogmaals 16 extra levels.

Ook zitten er drie nieuwe insecten in de game en krijg je te maken met nieuwe bonusrondes. De bonusronde houdt in dat je aan het einde van bepaalde levels nog een extra puzzel krijgt, waarin je zoveel mogelijk bugs moet zien te vernietigen. Wat de drie extra bugs betreft is er bijvoorbeeld de firebug, die explodeert wanneer deze wordt aangestoken door jouw vlam. Alles wat binnen de directe omgeving ligt zal worden vernietigd. Ook zijn er elektrische insecten die met z’n tweeën opereren en een stroomstoot naar hun partner sturen. Dit levert een extra vlam op. Er zijn ook beestjes met een tegengesteld effect: waterbugs doven de vlam zodra ze in contact komen.

Burn the Rope kost momenteel €0,79. De ontwikkelaar heeft gewaarschuwd dat de prijs op een gegeven moment omhoog gaat naar €1,59, maar dat lijkt nog niet zo snel te gebeuren.

De prijs is inmiddels verhoogd van €0,79 naar €1,59.

Downloaden: Burn the Rope (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2011, 19:36
Categorie Games
Onderwerpen burn the rope, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.