Navigon Select T-Mobile toont nu ook openbaar vervoer

De gratis navigatie-app Navigon Select T-Mobile voor de iPhone is voorzien van een in-app aankoop waarmee je het openbaar vervoer op de kaart kan weergeven. Ook is er een nieuwe voetgangersmodus.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Navigon Select T-Mobile update iPhoneNavigon Select T-Mobile heeft een nieuwe update gekregen die de app voorziet van Urban Guidance. Dat is de naam voor de in-app aankoop die gegevens over het openbaar vervoer beschikbaar stelt in de applicatie. Als je te voet bent, zie je op die manier tramhaltes, treinstations, buslijnen en vervoer via water aangegeven op de kaart. Een andere vernieuwing zorgt er voor dat de app automatisch in voetgangersstand over gaat zodra je je bestemming hebt bereikt.

De update komt een dag nadat we schreven over dezelfde toevoeging aan Garmin Western-Europe, een zusteronderneming van Navigon. De betaalde Navigon-apps werden een week geleden al voorzien van de Urban Guidance-functie. In alle toepassingen kost de in-app aankoop 2,99 euro.

De voorlaatste update van Navigon Select T-Mobile dateert van half juli. Toen werd de app, in navolging van de betaalde varianten, voorzien van een Google Street View-weergave op het moment dat je je bestemming benadert. Navigon Select T-Mobile is alleen te gebruiken door klanten van T-Mobile.

Downloaden: Navigon Select T-Mobile (gratis, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2012, 19:20
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, openbaar vervoer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.