MTV Under the Thumb 100.000 keer op smartphones gedownload

De iPhone-app MTV Under the Thumb is inmiddels 100.000 keer in Nederland gedownload.

MTV Under the ThumbDe mobiele app MTV Under the Thumb is in Nederland 100.000 keer gedownload. Dit heeft MTV bekendgemaakt via een persbericht. Met de app kun je naar alle televisieprogramma’s van MTV kijken als je een speciaal abonnement in de app afsluit. iPhone-bezitters met een MTV Mobile-abonnement krijgen automatisch een Ultra Thumb-abonnement, waardoor ze per maand niet extra hoeven te betalen.

Deze 100.000 app-downloaders zouden volgens MTV bij het opstarten van de applicatie gemiddeld twee programma’s kijken. De helft van alle app-gebruikers zou MTV Under the Thumb koppelen met een ander scherm zoals een computer, waarbij ze de iPhone als afstandsbediening voor programma’s kunnen gebruiken.

MTV heeft het over 100.000 downloads, maar dit betekent niet per se dat er ook 100.000 gebruikers zijn. Eén persoon zou de app op bijvoorbeeld op zowel een iPhone, iPad als iPod touch kunnen installeren. Bij de mijlpaal werd gekeken naar downloads op iOS en Android.

Heb je geen MTV Mobile-abonnement, dan kun je vanuit de app een Super Thumb-abonnement afsluiten. Hiermee krijg je toegang tot alle televisieshows die in de app te vinden zijn voor €3,59 per maand. Gratis gebruikers kunnen enkel de laatste aflevering van bepaalde programma’s bekijken. Het Ultra Thumb-abonnement beperkt zich tot MTV Mobile-abonnees en biedt je ook nog eens toegang tot bepaalde previews. Om bepaalde basisfuncties van de app zoals het instellingenscherm te gebruiken, heb je hoe dan ook een account bij MTV nodig.

Downloaden: MTV under the thumb (gratis, met in-app abonnement, iOS 3.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2012, 15:50
Categorie Amusement
Onderwerp mtv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.