Movie Stiller zorgt voor videostabilisatie op de iPhone

Movie Stiller is een app waarmee je video's op de iPhone stabieler kunt maken. Movie Stiller zorgt voor videostabilisatie als de beelden wat schokkerig zijn.

movie stillerIn iMovie op de Mac heb je een functie videostabilisatie beschikbaar. Dat zorgt ervoor dat filmpjes die je bijvoorbeeld in een rijdende auto hebt gemaakt, er minder schokkerig uitzien. Op de iPhone heb je die mogelijkheid niet standaard en het zit ook niet in de betaalde app iMovie voor iPhone. Nu is er een iPhone-app, die belooft dat je wel beeldstabilisatie voor je filmpjes krijgt. Movie Stiller is 4MB groot en importeert de videoclips, mits ze niet langer dan 10 minuten duren. Daarna kun je via het controlepaneel aangeven in welke mate de videostabilistatie moet worden toegepast.


De app snijdt de films daarna zodanig uit, dat er minder ongewenste beweging te zien is. Movie Stiller herkent horizontale en verticale bewegingen en rotaties van de camera en probeert ze te verminderen. De app is geschikt voor de iPhone 3GS/4 en de vierde generatie iPod touch. Behalve de mate van stabilisatie kun je ook de vergrotingsfactor instellen.

Downloaden: Movie Stiller (€2,39)
Via: iPhone-ticker

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Op YouTube is een filmpje te zien, waar de werking van de app wordt gedemonstreerd bij het opblazen van een gebouw:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

En wie zeker wil weten dat ‘ie geen kat in de zak koopt: hieronder zie je nog een tweede voorbeeldfilmpje.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.