MMORPG Order & Chaos Online laat abonnementskosten vallen

De iOS-MMORPG Order & Chaos Online heeft zijn abonnementskosten laten vallen. Spelers hoeven vanaf nu alleen maar eenmalig het spel te kopen.

Order & chaos MountsSpelers van Gameloft’s MMORPG Order & Chaos Online hoeven niet langer 79 eurocent per maand te betalen. Dat laat Gameloft weten in de update-informatie van het spel, waarin ook een aantal nieuwe functies beschreven staan. Het spel laat je nu op een aantal nieuwe beesten rijden, heeft een arena waarin je het tegen andere spelers op kunt nemen en introduceert een gloednieuwe kerker die je met medespelers kunt doorkruizen.

Order & Chaos Online is een online rollenspel dat vooral veel wegheeft van World of Warcraft. Je maakt een personage, waarna je een spelwereld in kunt duiken waarin je ook anderen ziet rondlopen. Door met andere spelers samen te werken kun je moeilijkere gebieden en kerkers verkennen.

Spelers moesten tot vandaag 79 eurocent per maand betalen om Order & Chaos Online te spelen. Daar was de game niet de enige in: veel traditionele MMORPG’s verwachten ook dat spelers abonnementsgeld betalen om in de game aan de slag te kunnen. Het verdienmodel is echter wel zeldzaam voor iOS, waarop de paar andere MMORPG’s zelden maandelijkse kosten rekenen.

Downloaden: Order & Chaos Online (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2012, 21:30
Categorie Games
Onderwerpen gameloft, mmorpg, order & chaos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.