Luisterrijk brengt iPhone-app uit voor luisterboeken

Luisterrijk voor iPhone is een audiospeler van de luisterboeken die je in de bijbehorende webshop kan kopen. Je rekent af per luisterboek.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Luisterrijk luisterboeken iPhone-appDe grote luisterboekenwebshop Luisterrijk heeft een iPhone-app uitgebracht waarin je naar de boeken kan luisteren. De applicatie is direct verbonden aan de webshop: door in te loggen in de app kan je beginnen met het luisteren van de boeken die je hebt gekocht. Je slaat de audioboeken lokaal op zodat je ze ook zonder internetverbinding kan beluisteren, en kan ze nadien ook weer verwijderen om ruimte te besparen.


Luisterrijk werkt anders dan de recent vernieuwde Storytel-app. Die volgt het Netflix-model: je betaalt een vast bedrag per maand en kan daarvoor de boeken in het assortiment van Storytel beluisteren. Luisterrijk is een traditionele webshop. Je koopt de luisterboeken die je wilt hebben en die kan je in de app beluisteren.

De audiospeler van Luisterrijk is zo simpel als het maar kan. De optie om de snelheid van het afspelen te verhogen, ontbreekt bijvoorbeeld. Wel kan je naar het volgende en vorige hoofdstuk gaan en zie je hoe lang een hoofdstuk duurt.

Luisterrijk aankopen in hoofdmenu Luisterrijk audiospeler iPhone

Op de website van Luisterrijk vind je een aardig aantal luisterboeken dat je gratis kan proberen. Het gaat daarbij vooral om lezingen en korte verhalen. Voor boeken lopen de prijzen op van 2 tot meer dan 20 euro. Behalve op prijs, kan je ook zoeken, filteren op leeftijdscategorie en genre. In de iPhone-app vind je daar niks van terug. Dat is puur de plek waar je aankopen komen te staan.

Pluspunten

  • Offline luisteren
  • Zien hoe lang hoofdstuk is

Minpunten

  • Geen afspeelopties

Openingsfoto: Faruk Ateş/ Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.