Koninginnedag in Amsterdam: gratis iPhone-applicatie I Amsterdam wijst de weg

De applictie I Amsterdam is aangepast voor Koninginnedag. Je kunt zien waar op 30 april feesten zijn, hoe je er komt en hoe druk het er is.

i amsterdamDe applicatie I Amsterdam heeft een update gekregen, zodat mensen die de stad tijdens Koninginnedag gaan bezoeken alle actuele informatie bij elkaar hebben. Ben je in Amsterdam gearriveerd, dan kan het aantal activiteiten je overweldigen. Daarom laat de applicatie zien welke feesten er op 30 april zijn. Een nieuwsfeed houdt je elk uur op de hoogte van belangrijk nieuws en handige tips. Je kunt via de applicatie ook kijken hoe druk het ergens is, omdat er gedurende de dag sfeerfoto’s worden geplaatst. I Amsterdam is tweetalig (Nederland en Engels) en gratis te downloaden uit de App Store.

De applicatie werd vorig jaar al gelanceerd in opdracht van het Amsterdamse toerismebureau. Met Koninginnedag op komst is het handig dat je er nu ook de routes naar feestlocaties en plattegronden in kunt vinden. Ook kun je zoeken naar activiteiten in je omgeving. Wie geen iPhone heeft kan een app voor Windows Mobile, Blackberry of Java-telefoons downloaden. De doorgaans rode applicatie is voor de gelegenheid oranje gekleurd. Alle gebruikelijke content, zoals informatie over musea en restaurants, is ook nog steeds aanwezig in de app.

Downloaden: I Amsterdam (gratis)

i amsterdam iphone

Via: AT5
Tipgever: Niels via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2010, 16:51
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen amsterdam, koninklijke familie, toerisme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.