Triangle Studios brengt Magnetic Draw naar de iPad

Magnetic Draw is een leuk ouderwets teken app uitgebracht door developers vanaf eigen bodem.
Hidde van der Ploeg - · Laatst bijgewerkt:

Magnetic DrawHet uit Leeuwarden afkomstige Triangle Studios heeft vandaag een update voor zijn eerste iPad App uitgebracht: Magnetic Draw. Iedereen kent het wel van vroeger, tekenen met magneten. Je kreeg er altijd verschillende figuurtjes bij (een Ster, Vierkant, Driehoek en een Cirkel) en een pen. En zodra je klaar was met het tekenen kon je het altijd in 1 veeg weer weg halen.

Triangle Studios heeft dat concept naar de iPad gebracht: je heb nog steeds de figuurtjes en de pen, en je kan ook nog steeds alles in 1 veeg weg halen. Het grote verschil met de eerdere versie van Magnetic Draw is dat je de tekeningen met elkaar kunt delen met behulp van o.a. Facebook. Een ander voordeel van de iPad-versie: vroeger bleven op het tekenbord sommige vakjes op zwart staan, op de iPad heb je daar geen last meer van.
Een leuke app voor kinderen, voornamelijk door de simpelheid van het tekenen en het spelen met figuurtjes, maar ook voor mensen die graag weer eens als vanouds met magneten willen tekenen. De app is nu in de eerste weken voor €0,79 cent te krijgen.

Downloaden: Magnetic Draw (€0,79).

Raneaux (zie hieronder) tekende in de applicatie het logo van onze website na:
raneaux

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 april 2010, 20:41
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.