Infinity Blade: Dungeons pas in 2013 verkrijgbaar

Infinity Blade: Dungeons zal pas in 2013 beschikbaar komen. Epic heeft moeite om ontwikkelstudio Impossible Studios in te werken en er zijn teveel ideeën die ze nog willen verwerken.

Infinity-Blade-DungeonsEpic demonstreerde de nieuwe game Infinity Blade: Dungeons aan tijdens de iPad-aankondig afgelopen maart. Spelers zitten er met spanning op te wachten, maar helaas kan het nog wel even duren voordat Infinity Blade: Dungeons op jouw iPhone staat. AllThingsD heeft vernomen dat de game is uitgesteld naar 2013. De game loopt vertraging op omdat het lastiger was dan gedacht om een nieuw ontwikkelteam van Impossible Studios erbij te betrekken. De moeite om iedereen op één lijn te krijgen en goed in te werken, is groter dan gedacht. Bovendien heeft het team allerlei nieuwe ideeën die ze in de game willen verwerken. Impossible Studios ontstond uit het voormalige Epic Baltimore, dat was samengesteld met voormalige medewerkers van 38 Studios.

Woordvoerders van Epic willen nog geen specifieke datum noemen, maar houden het op “ergens in 2013”. Toen we afgelopen mei de meest recente gamebeelden lieten zien in de Game Update verwachtten we nog dat Infinity Blade: Dungeons elk moment kon verschijnen. De beelden lieten zien dat je de spelwereld van bovenaf bekijkt, terwijl ze monsters verslaan. Over de bediening van de game was op dat nog weinig bekend.

38 Studios was de gamestudio van Curt Schilling, een voormalig Amerikaans profhonkballer die graag spellen wilde maken. Eerder dit jaar zorgde geldproblemen er alleen voor dat de studio zijn deuren moest sluiten. Voordat 38 Studios dicht ging maakte de ontwikkelaar Kingdoms of Amalur: Reckoning, een spel voor pc, Playstation 3 en Xbox 360. Na het sluiten van het bedrijf haalde Epic Games veel voormalige werknemers van 38 Studios in huis, die zonder werk zaten.

infinity blade dungeons

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2012, 21:17
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.