IKEA-applicatie SwedeShop eerste dagen gratis

SwedeShop is een niet-officiële IKEA-boodschappenlijst voor de iPhone, waarmee je items op een lijst kunt zetten en later op volgorde van magazijnnummer alles kunt langslopen. Ook houdt SwedeShop je budget in de gaten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

swedeshopOnlangs heeft Jonathan (One More App) een webapplicatie gemaakt waarmee je boodschappenlijstjes voor IKEA maakt. Er werden toen voorgesteld om er een native applicatie van te maken, eventueel in samenwerking met IKEA zelf. Dat idee blijkt sneller dan gedacht gerealiseerd, want ontwikkelaar Danilo Campos heeft zijn applicatie SwedeShop – Unofficial IKEA Shopping List uitgebracht. Met deze applicatie registreer je welke spullen je wilt hebben, in welk magazijnrek je moet zoeken en hoeveel het kost.

Bij elk product schrijf je naam, locatie en eventueel notities op, je koppelt er een foto aan, schrijft op welke kleur je wilt hebben en hoeveel stuks je nodig hebt. Vervolgens kun je je boodschappenlijstje sorteren op magazijnrij, zodat je niet meer kriskras door het magazijn hoeft te rennen.

swedeshopSwedeShop bevat ook een budgetoptie: vul in hoeveel je maximaal te besteden hebt en een teller onderin het scherm geeft aan voor hoeveel geld je nog in je wagentje mag laden. De applicatie is geschikt voor alle IKEA’s wereldwijd, is te gebruiken in het Engels en Zweeds en kan meerdere BTW-percentages en valuta aan. Toen ik de applicatie opende was meteen de valuta euro’s ingesteld, maar er bleek wel een bug in de applicatie te zitten bij het instellen van het budget en het invoeren van prijzen van artikelen. Foto’s van producten kun je tijdens het rondwandelen door de winkel maken met de camera van je iPhone. Ook spullen die je moet bestellen en spullen die je onderweg meteen kunt meepakken zijn in de applicatie in te voeren. Met een vinkje geef je aan welke items je al hebt verzameld.

Let op: de applicatie SwedeShop is gratis tot woensdagochtend 9:00 uur Nederlandse tijd, daarna moet je ervoor betalen.

Downloaden: SwedeShop – Unofficial IKEA Shopping List (tijdelijk gratis)
Tipgever: Paul

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:18
Categorie Lifestyle
Onderwerpen boodschappen, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.