Houzz iPad-app bevat meer artikelen, reviews en retina-foto’s

De universele iOS-app van Houzz heeft een update gekregen. Er zitten meer artikelen in, reviews van experts en aanpassingen voor het retinascherm van de nieuwe iPad.

houzz interieur ipadDe universele app Houzz heeft een update gekregen. Voortaan bevat de app een sectie met nieuwe artikelen en een onderdeel met professionele reviews. Ook is de app aangepast voor het retinascherm van de nieuwe iPad. Daarnaast heeft de app diverse verbeteringen in de gebruikersinterface gekregen. Houzz is een app voor mensen die hun huis mooier willen inrichten.

De gratis app bevat meer dan 500.000 foto’s in hoge resolutie van allerlei interieurs. Je hoeft geen plaatjes meer uit woonbladen te scheuren, want Houzz doet al dienst als virtueel ideeënboek. Vanuit de app kun je op zoek gaan naar ontwerpers, architecten en aannemers. Je kunt bladeren op basis van stijl, type kamer en locatie. Foto’s die je lokaal hebt opgeslagen kun je ook offline bekijken. En zoals de foto hierboven aangeeft: je kunt de foto’s ook op je tv afspelen, zodat iedereen in het gezin kan meekijken.

Downloaden: Houzz (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2012, 20:02
Categorie Lifestyle
Onderwerpen auto, huis, interieur

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.