Horecava op je iPhone: Horecava ’13 en Horecava 2013

De Horecava-horecabeurs is voorzien van 2 iPhone-apps. De Amsterdam RAI toont waar de hapjes zijn, Horecava '13 heeft een goede plattegrond.

Horecava 13 iPhone iPod touchDe grote horecabeurs Horecava is dit jaar niet voorzien van één, maar twee apps op de iPhone. Horecava 2013 is de officiële applicatie van de Amsterdam RAI, de locatie waar het evenement wordt gehouden. Koninklijke Horeca Nederland heeft eveneens een app uitgebracht: Horecava ’13. Beide apps bieden natuurlijk het programma voor de beurs die van vandaag 7 januari tot donderdag 10 januari duurt. De een legt de nadruk op erheen gaan, de ander op er zijn.

De applicatie van de Amsterdam RAI, Horecava 2013, laat onder de pagina Route zien hoe je het beursterrein kan bereiken per openbaar vervoer of per auto. Het grote menu dat je in beeld haalt met de knop linksboven, leidt je tevens naar informatie over parkeren, de hotel & travel service en de mogelijkheid om te exposeren. Je kan je in de app ook registreren voor de Horecava en in een aparte pagina zie je in een alfabetische lijst welke exposanten aanwezig zijn. Je treft bij elk bedrijf een website, mailadres en telefoonnummer aan, soms een beschrijving. Daarnaast zie je de ondernemingen per hal.

Horecava 2013 Amsterdam RAI Horecava '13 KHN

Als je al op de Horecava aanwezig bent, is de pagina Noviteiten dé place to be in de iPhone-app Horecava 2013 (links afgebeeld). Daar zie je op welke stands je nieuwe hapjes en drankjes kan scoren. Horecava ’13 van de KHN (rechts) houdt het wat nuchterder. De app is handig op de beursvloer dankzij de duidelijke plattegrond met GPS-functie om te tonen waar je bent. Het kopje Nieuws spreekt voor zich en het programma is lekker duidelijk, opgedeeld in tijdblokken en per dag. Door een sterretje te zetten, kan je favorieten verzamelen en in een aparte pagina bekijken. Bovendien ziet de app er frisser en strakker uit. Op de horecabeurs zal je al snel beide apps willen hebben.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 12:30
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp horeca

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.