Griffin Glowing iPad Stylus: lichtgevende tekenstift voor kinderen

Kinderen zijn gek op de iPad, maar snappen niet altijd dat het kapot kan. Daarom gaat Griffin tijdens de consumentenelektronicabeurs CES een kindvriendelijke tekenstift demonstreren, waar de ouders ook blij van worden. Hard met de stift op het scherm slaan hoeft niet meer, want deze stift heeft een lampje en is daardoor op afstand te […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

griffin glowing ipad stylusKinderen zijn gek op de iPad, maar snappen niet altijd dat het kapot kan. Daarom gaat Griffin tijdens de consumentenelektronicabeurs CES een kindvriendelijke tekenstift demonstreren, waar de ouders ook blij van worden. Hard met de stift op het scherm slaan hoeft niet meer, want deze stift heeft een lampje en is daardoor op afstand te gebruiken.

De werking is vergelijkbaar met de PlayStation Move-controller: de camera van de iPad ziet hoe de stift wordt bewogen en vertaalt dat naar bewegingen op het scherm. De stift is geschikt voor de Crayola-apps die Griffin al heeft uitgebracht. De Griffin Glowing iPad Stylus kost $30 en is alleen geschikt voor iPads met camera aan de voorzijde.

crayola griffin stift

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2013, 10:13
Categorie Uncategorized
Onderwerpen griffin, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.