Hier.nl krijgt nieuwe interface en nieuwssectie

Hier.nl heeft een update uitgebracht. Er is gekozen voor een eenvoudige opzet met meer informatie op de kaart en een nieuwe sponsor, Gouden Gids.

hier iphoneDe applicatie Hier.nl heeft onlangs een grote update gekregen. Versie 2.0 heeft een wat andere insteek gekregen en is ook ondergebracht bij een andere ontwikkelaar: Peperzaken in plaats van Nulaz. Bij versie 2.0 van Hier.nl is gekozen voor een simpele opzet met veel content op de kaart. Je kunt zelf informatielagen aan- en uitzetten door op het blauwe icoontje in de zoekbalk te tikken. Het icoon geeft het aantal lagen weer dat je op dit moment in beeld hebt (in het voorbeeld hieronder zijn het 5 lagen).

Net als in de vorige versie kun je locatiegebaseerde informatie over restaurants en pinautomaten opvragen. Nieuw is dat je ook live kunt zoeken in de Gouden Gids. Deze aanbieder is tevens ‘sponsor’ van de applicatie geworden. Als je eens in een vreemde stad bent kan het handig zijn om met deze applicatie snel te ontdekken wat er om je heen te beleven is. Er zijn nog een paar andere verbeteringen doorgevoerd: de applicatie is sneller geworden, de zoekfunctie is verbeterd en er is een nieuwssectie toegevoegd.

Downloaden: Hier.nl (gratis)

hier iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2010, 13:22
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen gids, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.