Het Weer in Nederland iPhone-app geeft weerwaarschuwingen op regio

Het Weer in Nederland voor iPhone voorziet nu in weerwaarschuwingen afgestemd op je regio. De app heeft ook iOS 7-uiterlijk.

Het Weer in Nederland verwachting iPhoneBezaaid met weerkaarten voor de bewolking, neerslag, satelliet, de plaatselijke temperatuur, windstromen en nog veel meer. En vanaf nu ook voorzien van iOS 7-uiterlijk. De iPhone-app Het Weer in Nederland gooit hoge ogen in de App Store met zijn vele kaarten voor het gratis prijskaartje en kan visueel nu ook wat beter mee. De applicatie gaat gehuld in donkerblauw, gebruikt icoontjes die uit lijntjes bestaan en is ook inhoudelijk verbeterd.

De veranderingen in de werking van de applicatie zijn wel wat minder zichtbaar dan het nieuwe uiterlijk. De grootste vernieuwing in versie 3.0 is dat weerwaarschuwingen nu beter op je regio zijn afgestemd. Je krijgt het nu te zien als waarschuwingen voor je regio gelden, zodat je meteen bij binnenkomst van de applicatie ziet dat er een zware onweersbui op komst is bijvoorbeeld. Nou ja, temidden van de dagtemperatuur, atmosfeer en een uitgeschreven weerbericht dan. Het Weer in Nederland is nou eenmaal van de grote hoeveelheid informatie.

Het Weer in Nederland iPhone iOS 7 Het Weer in Nederland buienkaart KNMI

Sommige van de weerkaarten van de applicatie moeten nu tot drie dagen in de toekomst laten zien, maar het wordt ons aan de App Store-omschrijving en een test in de app nog niet duidelijk om welke van de twintig (!) kaarten het gaat. De update rekent verder af met wat fouten, maar een is nog altijd aanwezig. Als je op een kaart in het tabblad Kaart op de pagina Grafieken drukt, komt die groot in beeld en kan je niet meer terug naar het overzicht. We doen dus de voorspelling dat de volgende update alweer aanstaande is.

Downloaden: Het Weer in Nederland (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2013, 13:07
Categorieën Het weer, Nederlandse apps
Onderwerp weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.