Digitale Druivelaar-kalender nu ook scheurbaar op de iPhone

De Digitale Druivelaar is een bekende scheurkalender in Vlaanderen. Vanaf nu is de scheurkalender ook op iPhone en iPad te gebruiken, met een scheureffect als je een blaadje afscheurt. De app heeft nog wel wat technische problemen.

druivelaar iphoneDe Druivelaar is een scheurkalender die in Vlaanderen de winkels uit vliegt. Met een oplage van 950.000 gedrukte exemplaren moeten er heel wat Vlaamse huishoudens zijn, die zo’n scheurkalender in de kamer hebben hangen. Vanaf nu is de Digitale Druivelaar ook op de iPhone en iPad te gebruiken. De digitale versie probeert de ervaring zo authentiek mogelijk te houden, met een scheurgeluid als je een blaadje afscheurt. Zodra je een blaadje afscheurt kun je ook meteen de tekst op de achterzijde bekijken.

Je kunt altijd teruggaan naar eerdere data, maar je kunt niet vooruitbladeren dus de leuke weetjes, grappen en uitgaanstips blijven verborgen totdat de kalender de tijd rijp vindt. Helaas werkt de kalender niet op alle punten even soepel: de app loopt vast als je bij het afscheuren van een kalenderblaadje de rechterkant van het beeld aanraakt. De helft van het beeld is dan verdwenen en de enige oplossing is om de app af te sluiten via de multitask-balk.

Wie de app toch wil proberen, kan dat het beste nu alvast doen, want de app is tot 21 december gratis te downloaden. Daarna zal €2,39 voor de scheurkalender worden gevraagd. Als extraatjes is er een namentool voor baby’s aanwezig. Je kunt kalenderblaadjes meteen doorsturen naar familie en vrienden en je krijgt meteen te zien als contacten uit je adresboek een naamdag te vieren hebben.

Downloaden: Digitale Druivelaar (tijdelijk gratis, na 21 december 2011 kost de app €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 22:01
Categorieën Belgische apps, Nederlandse apps
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.