Dalani Home & Living: woonapp met tijdelijke aanbiedingen op iPhone

Dalani Home & Living is ook als iPhone-app een applicatie waarin je van tijdelijke acties rondom meubels en accessoires voor je huis aantreft.

Dalani Home and Living iPhoneWinnaar van de Thuiswinkel Awards 2013 in de categorie Wonen en na twee dagen in de App Store nu al de meest gedownloadde gratis app. Het is duidelijk dat Dalani Home & Living wat goed doet, al zijn de recensies in de App Store wel merkwaardig eenduidig en zijn ze bijna allemaal afkomstig van personen die nog geen andere beoordelingen in Apple’s appwinkel hebben achtergelaten. Dát is twijfelachtig natuurlijk, maar het neemt niet weg dat Dalani een fraaie applicatie heeft neergezet waarin je meubels, woonaccessoires en andere ‘lifestyle’ items tijdelijk kan kopen.

Dalani Home & Living is geen statische webshop die is overgezet naar een app. Nee, de applicatie biedt net als het Engelstalige voorbeeld Etsy een scala aan verschillende bijzondere producten waar een tijdelijke prijs aan hangt. Of die prijs echt een aanbieding is, is wat moeilijk na te gaan. Maar feit is wel dat je veel producten maar tijdelijk kan kopen binnen Dalani. De app bestaat net uit de website uit een sectie met aanbiedingen die je binnenkort kan verwachten en acties die nu nog lopen.

Dalani iPhone-app huidige sales Dalani verkoop van kussentjes

Onder de noemer Home & Living – thuis en leven, pakt Dalani het presenteren van de verschillende producten handig aan. Aanbiedingen staan niet lukraak door elkaar, maar worden gecategoriseerd aangeboden onder een overkoepelde inspiratie als ‘Retro Hollywood’, ‘Fris landelijk’ of ‘Praktisch & stijlvol’. Dan kom je in het overzicht met acties van producten die vaak dezelfde stijl uitstralen, wel gewoon aangeboden in een vertrouwd tegeloverzicht met foto en daaronder de prijs. Een tik op een product vergroot de foto, herhaalt de naam en actieprijs en geeft naast een algemene beschrijving ook de specificaties van een meubel. Je kan een foto vergroten tot niks anders meer het beeld inneemt zodat je een eerste indruk krijgt van het materiaal en de kwaliteit.

Je moet een account hebben om een product in je shopping bag te stoppen. Afrekenen kan via de applicatie en website.

Downloaden: Dalani Home & Living (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2013, 13:42
Categorie Lifestyle
Onderwerpen etsy, meubel, shoppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.