Cut The Rope Valentijn-editie nu te downloaden uit de App Store

Cut The Rope heeft de beloofde update voor Valentijn gekregen. Je hebt 25 nieuwe levels in zoete kleurtjes en nieuwe achievements in Game Center. Ook is er een nieuwe gamespeelwijze.

valentine boxDe eerder beloofde Valentijnsversie van Cut The Rope is nu beschikbaar in de App Store. Cut The Rope bevat een extra Valentine Box, met 25 nieuwe levels in de kleuren zalmroze en paars. Cut The Rope is een spel waarbij je virtuele touwen op de juiste wijze moet doorsnijden met je vinger, zodat een snoepje in de mond van hoofdfiguur Om Nom valt. De extra Valentine Box kan alleen worden geopend als je alle eerdere dozen hebt afgerond. Het leuke is dat de Valentine Box meer is dan wat extra levels in zoete kleurtjes: je ontdekt ook een nieuwe spelwijze, met twee snoepjes die je moet combineren.

cut the ropeOok zitten er in de nieuwe versie drie extra achievements via Game Center. Voor de Valentine Box is er bovendien een apart leaderboard toegevoegd. Wil je de nieuwe achievements bemachtigen, dan moet je deze drie activiteiten succesvol uitvoeren:

  • Valentine Box afronden
  • Bij alle levels in Valentine Box de maximale score halen
  • Zorgen dat je 100 snoepjes verenigt via de nieuwe speelwijze
  • De iPad-versie van Cut The Rope en de Lite-versies hebben nog geen update gekregen.

    Downloaden: Cut The Rope (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2011, 18:54
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.