Diigo voor iPad: websites bewaren en offline markeren

Diigo is een nieuwe iPad-applicatie waarmee je websites kunt bookmarken, markeren en van notities voorzien, die je ook offline kunt bekijken.

diigoDiigo is een nieuwe iPad-applicatie waarmee je websites kunt opslaan en voorzien van een notitie of tekstmarkeringen. Het is bedoeld voor mensen die bepaalde websites willen bewaren, om later nog eens te kijken. De dienst is vergelijkbaar met Evernote, maar iets beperkter: het is namelijk alleen gericht op het onthouden van websites. Voor de iPhone was er al een app beschikbaar, maar sinds een paar dagen is er ook een Diigo-app voor de iPad. Je installeert een diigolet-bookmark in je browser (bijvoorbeeld de iPad-browser Safari) waarna je een extra toolbar te zien krijgt. Hiermee kun je webpagina’s markeren en van notities voorzien.

De markeringen werken als een gele stift, waarbij je bepaalde regels die extra nadruk moeten krijgen geel kunt maken. Alle markeringen en notities worden online bewaard, waarna je ze via de app offline kunt bekijken. Vanuit de app kunt je ook websites markeren, doorzoeken en van tags voorzien. Erg handig dus, voor mensen die voor hun werk of studie veel research op websites moeten doen.

Downloaden: Diigo (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2011, 22:23
Categorie Diensten
Onderwerpen Internet, ipad, website

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.