CNN vraagt geld voor nieuwe iPhone-applicatie CNN Mobile

CNN heeft een officiële iPhone-applicatie uitgebracht: CNN Mobile. Deze applicatie is alleen te vinden in de Amerikaanse App Store en kost $1,99. Dit is de eerste officiële nieuws-applicatie voor de iPhone waar geld voor wordt gevraagd.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

CNN MobileCNN heeft een officiële iPhone-applicatie uitgebracht, CNN Mobile. Deze applicatie is alleen te vinden in de Amerikaanse App Store en kost $1,99. Dit is de eerste officiële nieuwsapplicatie voor de iPhone waar geld voor wordt gevraagd, maar het zal niet bij deze ene aanbieder blijven. Eerder meldde Wall Street Journal namelijk dat zij vanaf 24 oktober maandelijks een bedrag van $2 gaan vragen.

Met CNN Mobile kun je al het nieuws lezen en delen via Twitter, SMS of Facebook. Daarnaast kun je ook alle populaire video’s en een live breaking-nieuwszender bekijken. Ook kun je berichten en video’s opslaan, waardoor je deze ook offline kunt raadplegen.

Een mooie functie is de coverflow-modus. Hiermee zie je foto’s met titel van de laatste nieuwsberichten in coverflow voorbij komen. Ook kun je met deze applicatie zelfgemaakte foto’s of video’s van nieuws sturen naar CNN en interessante ontwikkelingen rondom een nieuwsbericht volgen.
Bij deze applicatie is erg veel aandacht besteed aan het uiterlijk. CNN Mobile ziet er gelikt uit en lijkt totaal niet op andere nieuwsapplicaties. Voor zover bekend vraagt CNN Mobile geen maandelijks bedrag, zoals Wall Street Journal.

Installeren: CNN Mobile (alleen Amerikaanse App Store, $1,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:54
Categorie Financiën
Onderwerpen cnn, wall street journal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.