Clowning-around, Cut the Rope met clowns, vandaag gratis

Het geslaagde puzzelspel/ actiespel Clowning-Around voor de iPhone en iPod Touch is tijdelijk gratis. In het spel zorg je ervoor dat circusartiesten via allerlei objecten in hun regentonnetjes belanden.

Clowning-Around voor iPhone en iPod TouchIn de actie Free App A Day is elke dag een iPhone-app gratis te downloaden. Vandaag is dat de game Clowning-around. Dat is een spelletje dat zich afspeelt in een circus. In de lucht hangen clowns aan kettingen. Zij rollen zichzelf op als balletje zodra je de ketting doorsnijdt. Via allerlei obstakels zoals planken, trampolines en elkaar (!) moet je zorgen dat ze in hun eigen regenton duiken. Clowning-around lijkt qua spelidee wel wat op Cut the Rope, maar heeft een totaal ander jasje.

Onder het bekende, klassieke en vooral hysterische circusdeuntje kun je vijf hoodstukken met elk 15 levels doorspelen. Daarna wacht de Arcade modus, die alle levels nog een keer aan je voorschotelt maar waarin je slechts een paar keer op ‘reset’ mag drukken. Met die reset knop kun je in de normale stand nog oneindig het level opnieuw proberen.

Clowning-around is onlangs op 25 maart uitgekomen maar is ondergesneeuwd door de release van Angry Birds Rio. Het spel ziet er vrolijk uit, wordt na een tijdje echt uitdagend en is ook voor de normale prijs van 0,79 eurocent de moeite waard. Gratis moet je ‘m zeker proberen.

Downloaden: Clowning-around (gratis, anders €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2011, 17:30
Categorie Games
Onderwerp cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.