Bejeweled Blitz krijgt nieuw uiterlijk en in app-aankopen

In Bejeweled Blitz kun je voortaan coins kopen via een in-app-purchase. Het menu van het spel is vernieuwd en je speelveld is voortaan voorzien van een aantal verschillende achtergronden.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Bejeweled 2 + BlitzDe PopCap-game Bejeweled 2 heeft een update gekregen. Net als bij de vorige grote update van het spel zijn er veranderingen doorgevoerd in het onderdeel Bejeweled Blitz. Het uiterlijk van Blitz is vernieuwd en je kunt voortaan coins kopen via in app-aankopen.

Bij Bejeweled Blitz neem je het via Facebook op tegen je vrienden. Wekelijks krijg je een eigen ranking met al je Facebook-vrienden die het spel spelen. De spelletjes duren maar een minuut en bevatten speciale diamanten, zoals verdubbelaars en explosieven. Met het spelen verdien je coins, waarmee je speciale boosts kunt kopen. Hierbij kun je een nog hogere score halen. Als je geen zin hebt om heel veel potjes te spelen, dan kun je nu ook aan coins komen via een in app-aankoop.

Naast deze nieuwe mogelijkheid is het menu van Bejeweled Blitz vernieuwd. Ook kun je je speelveld voortaan voorzien van een aantal verschillende achtergronden.

Downloaden: Bejeweled 2 + Blitz (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2012, 12:28
Categorie Games
Onderwerp bejeweled

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.