Basketbalspel NBA 2K13 voor iOS tijdelijk afgeprijsd

2K's basketbalspel NBA 2K13 voor iOS is tijdelijk afgeprijsd, waardoor je €2,69 in plaats van de gebruikelijke 7 euro betaalt.

NBA 2K13Basketbalfans kunnen vandaag de iOS-versie van sportgame NBA 2K13 met korting uit de App Store plukken. Het normaal 7 euro kostende spelletje wordt tijdelijk door uitgever 2K Games aangeboden voor €2,69. De game is sterk gebaseerd op de gelijknamige spelcomputer-variant en laat je met een zelfgekozen team basketballen. Een multiplayer-modus laat je het ook opnemen tegen vrienden via Game Center of Bluetooth. Het spel kreeg onlangs nog een update, die een aantal nieuwe uitdagingen toevoegde en het teamrooster aanpaste.

NBA 2K13 is gebaseerd op een traditionele game, maar is ook geoptimaliseerd voor het touchscreen. Naast de gebruikelijke virtuele controls kun je namelijk ook kiezen voor touchbesturing, waarbij je op plekken op het veld moet tappen om je spelers te bewegen. De Multiseason-modus laat je meerdere NBA-seizoenen spelen en belooft je aardig wat speeltijd te bieden.

Hoe lang NBA 2K13 precies afgeprijsd zal zijn, is nog niet bekend. We raden je sowieso aan om bij app-afprijzingen goed in de App Store te kijken of de actie nog steeds geldt, voordat je argeloos op de koopknop drukt.

Downloaden: NBA 2K13 (€2,69, normaal €6,99, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 10:54
Categorie Games
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.