Auto Express brengt wekelijks iPad-magazine uit

Auto Express heeft een iPad-magazine uitgebracht. Het blad komt wekelijks uit en de eerste zes nummers zijn gratis. Auto Express probeert autojournalistiek te combineren met vergelijkende testen.

auto express magazineHet grootste Britse automagazine Auto express heeft een nieuw iPad-magazine uitgebracht. Die biedt niet alleen goede artikelen over nieuwe auto’s, maar voegt er ook interactieve functies en extra videocontent aan toe. Je kunt de eerste zes nummers gratis lezen, daarna moet je een abonnement afsluiten. Auto Express biedt de content die je in een autoblad verwacht: autonieuws, vergelijkende testen, problemen waar je als automobilist tegenaan loopt. De afbeeldingen zijn geoptimaliseerd voor de iPad, je kunt zoeken naar artikelen over bepaalde automerken en kunt via de vergelijkingsfunctie kijken hoe bepaalde modellen zich tot elkaar verhouden. Maar het gaat dan natuurlijk wel vaak om modellen waarbij het stuur rechts zit…


Maar dat hoeft geen probleem te zijn, want Auto Express bevat ook veel algemeen nieuws dat voor automobilisten van allerlei pluimage interessant is. Het nieuwe blad bevat bij de lancering interatieve advertenties van bedrijven als Jaguar, Mazda en Remington Touch. Moederbedrijf Dennis Publishing brengt meer dan 50 tijdschriften uit en zegt dat deze app de meest geavanceerd is die ze hebben gemaakt.

Downloaden: Auto Express (gratis, eerste zes nummers gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 december 2012 om 16:32
Onderwerp
Categorieën
Kiosk, Lifestyle
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.