AppEvent: Easy Calendar voor iPhone vandaag gratis

Bij AppEvent kun je vandaag de app Easy Calendar gratis downloaden. Hiermee kun je met drie taps een afspraak in je agenda zetten. Daarnaast is er integratie met MobileMe, Google Calendar en Outlook.

app easy calendarWil je bij de standaard Agenda-app een afspraak invoeren, dan neemt dat best veel tijd in beslag. Ontwikkelaar T. van Zummeren vond dat dat sneller kon en ontwikkelde Easy Calendar. Met deze app kun je in drie taps een afspraak in je agenda zetten. Ook het wijzigen van een afspraak is bij deze app een fluitje van een cent, waar je bij andere apps volgens de ontwikkelaar soms het dubbele aantal taps nodig hebt. Heb je wel interesse in zo’n app, dan kun je deze vandaag gratis downloaden dankzij het AppEvent.

Naast de mogelijkheid om snel afspraken in je agenda te zetten biedt deze app nog veel meer functionaliteit. Zo is de agenda geïntegreerd met de standaard iPhone-agenda waardoor je ook MobileMe, Google Calendar, Outlook en andere compatibele diensten kunt zien. Volgens de ontwikkelaar kun je in tegenstelling tot veel andere agenda-apps ook snel door de weken bladeren door middel van ‘swipe’, mocht je een ruime tijd van tevoren een afspraak willen maken. Ook biedt de applicatie de mogelijkheid om vanuit je weekoverzicht afspraken te verplaatsen in tegenstelling tot de standaard-app waarbij je alleen een andere datum kunt selecteren. Met deze functie kun je makkelijker zien wanneer een afspraak het beste in je (drukke) agenda past.

foto easy calendarNadeel van de app is dat je wel alle afspraken ziet als je meerdere agenda’s hebt ingesteld, maar dat je alleen aan de standaard agenda afspraken kunt toevoegen. Wil je toch aan een andere agenda een afspraak toevoegen via de applicatie, dan moet je via de instellingen van je iPhone de standaard agenda veranderen. Een ander minpuntje zal volgens sommige mensen zijn dat je alleen een weekoverzicht hebt en geen dag- of maandoverzicht, dit is volgens de ontwikkelaar de opzet van de app. Momenteel is de applicatie nog uitsluitend Engelstalig al zal dat voor weinig mensen een probleem vormen. Aan een Nederlandse versie wordt nog gewerkt.

Downloaden: Easy Calendar (tijdelijk gratis, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2011, 12:30
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerpen activity, appevent, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.