Angry Birds Star Wars krijgt eerste update met nieuwe levels

Angry Birds Star Wars heeft haar eerste update gehad voor iPhone en iPod touch, met twintig nieuwe levels en prinses Leia en haar kracht.

Angry Birds Star Wars iPhoneAngry Birds is een garantie voor succes én voor een grote hoeveelheid updates. Je zou bijna denken dat het met elkaar te maken heeft. Angry Birds Star Wars is voorzien van de eerste update die nieuwe levels toevoegt aan het spel. De ijsplaneet Hoth, de tweede wereld uit het spel, is voorzien van twintig nieuwe uitdagingen waarin je voor een groot deel de roze vogel tot je beschikking hebt. Die speelt prinses Leia en heeft een nogal unieke kracht: loserbeams die objecten uit de omgeving naar zich toe trekken.

En daarmee kan je bijvoorbeeld een AT-AT walker neerhalen door op de zwakke plekken te mikken. Lees: de knieschijven onderuit te trekken, of met meer traditionele vogels onderuit te lightsaberen of te forcen.

Angry Birds Star Wars nieuwe krachtBehalve de twintig nieuwe levels, zijn er ook twee bonuslevels om vrij te spelen met goede prestaties op de gangbare uitdagingen. Zoals het ontwikkelaar Rovio Mobile betaamt, belooft ze dat het de eerste van vele updates is. Het is in ieder geval weer eens fijn een Angry Birds-update te zien zonder betaalde extra levels, maar met alleen toevoegingen die voor alle spelers beschikbaar zijn.

Lees ook onze uitgebreide impressie van Angry Birds Star Wars, die recent ook is uitgeroepen tot Game van de Week in onze dagelijkse iOS game-update.

Downloaden: Angry Birds Star Wars (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2012, 11:13
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio, star wars

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.