Angry Birds-spelers boos over reclame in laatste update

Angry Birds HD heeft onlangs een update gekregen. Daarin zijn 15 nieuwe levels toegevoegd, maar wat Rovio niet vermeldde waren de nieuwe reclamebanners.

angry birds hdDe meest recente update van Angry Birds HD heeft bij spelers nogal wat ergernis veroorzaakt. Bij een spelletje waarvoor je €3,99 betaalt verwacht je geen reclamebanners. Toch is dat precies wat de spelers te zien krijgen als ze update 1.5.3 van Angry Birds HD installeren. De banners verschijnen op het pauze- en het menuscherm en maken het opstarten van een level trager. Ook de fade-in animatie leidt de gebruikers teveel af. Ben je een fanatieke speler, dan moet je telkens een extra seconde wachten voordat je een level opnieuw kunt spelen.

De advertenties zijn niet alleen vervelend, ze zien er ook nog eens lelijk uit. Angry Birds HD kwam gisteren beschikbaar voor iPad-gebruikers. Vandaag volgde dezelfde update voor iPhone-gebruikers. Ook die heeft 15 nieuwe levels en een nieuw gouden ei. Angry Birds HD bevat in totaal 240 levels.

Downloaden: Angry Birds HD(€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2011, 17:41
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, banners, reclame, update

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.