iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 2 juli 2014

Vandaag op iCulture: HD Voice bij Vodafone, een documentaire over de app-economie, de eerste Civilization speciaal voor iOS, zoveel apps gebruikt de gemiddelde smartphone-gebruiker.

app store taartjesBij steeds meer providers kun je dankzij HD Voice telefoongesprekken in hogere kwaliteit voeren. Vandaag activeerde Vodafone de functie voor alle gebruikers. De gemiddelde smartphonegebruiker gebruikt maar weinig apps, terwijl de app-economie de afgelopen jaren explosief is gegroeid. Reden voor twee documentairemakers om een documentaire over de impact van apps te maken. Na de iPhone-versie werd ook Week Calendar voor iPad vandaag in een nieuw jasje gestoken, kun je je met de nieuwe iPhone-app Zonnen voorbereiden op een warme zomerdag en kunnen Civilization-fans hun hart ophalen met Civilization Revolution 2, die speciaal voor iOS is ontworpen.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De Atomyzer is de ideale iPhone-case voor mensen met smetvrees; water, parfum, zeep of iets anders.
  • De draadloze voedselthermometers van Range tonen de temperatuur op je iPhone én je Pebble-smartwatch.

Onze rubrieken

  • In de iCulture Deals een draadloze Bluetooth-speaker voor nog geen 20 euro en fraaie apps zoals Thuisarts, Recordium, Scanbot en Fantastical.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • In het iPhone-spel Fat Mole (gratis) van de nieuwe Nederlandse ontwikkelaar Toothpaste & Bubblegum bestuur je een mol die zo dik mogelijk moet worden door vadsig eten te eten. Nimmer mag er iets gezonds op je pad komen, want dat wil je niet. In verschillende werelden eet je je door allerlei gronden en vuilnis.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.