Mogelijke dockconnector van iPad 3 gelekt

De Aziatische site Apple.pro heeft foto's gepubliceerd van een mogelijke dock connector voor de iPad 3, met als opvallende eigenschap dat het onderdeel wit is.

ipad 3 dock connectorDe website Apple-pro heeft een foto gepubliceerd van een mogelijke dockconnector voor de volgende generatie iPad. Zekerheid dat het inderdaad om originele onderdelen gaat, is er niet, maar het onderdeel lijkt op de bestaande onderdelen die Apple voor de iPad gebruikt. Het onderdeelnummer is verhoogd van 821-1180-A (aanwezig in de iPad 2) naar 821-1259-06. Verschillen met het huidige onderdeel zijn er ook: wo loop het kabeltje een bocht van 90 graden terwijl dat bij het oude onderdeel recht liep.


Opvallend is verder dat het getoonde onderdeel wit is, terwijl de onderdelen die in de iPad 2 zijn gebruikt allemaal zwart zijn, ook bij witte uitvoeringen van de iPad. Het zou kunnen wijzen op een ander design van de behuizing. Het kabeltje in de eerste generatie iPad was trouwens wit. Verder is het zo dat Apple.pro voorheen regelmatig originele onderdelen van nieuwe Apple-producten heeft gelekt. Maar ze zaten er ook wel eens naast.

ipad connector

Via: 9to5mac

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.