Zombies, Run! voor iPhone: nieuw seizoen en zelf trainingen maken

Zombies, Run! voor iPhone heeft een fikse update gehad, met een nieuw seizoen, strakkere interface en de optie om zelf trainingen te maken.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

zombiesHet populaire Zombies, Run! heeft een derde seizoen toegevoegd, met spiksplinternieuwe zombies om voor op de vlucht te slaan. Daarnaast heeft de app, die je op originele wijze wil motiveren om te gaan hardlopen, nu een nieuwe en strakkere interface. Ook fijn: nieuwe statistieken waarmee je ieder aspect van jouw hardloopsessie in detail kunt bekijken, van je gemiddelde snelheid tot je vorderingen in het spel. Als kers op de taart kun je nu eigen intervaltrainingen maken. Jij stelt de activiteiten samen, waarna de app jouw training in een spannend verhaal verpakt.

Het nieuwe derde seizoen bestaat uit 60 nieuwe zombiemissies, waarvan er iedere week eentje wordt vrijgegeven. De missies zijn allemaal verschillend, maar werken volgens de vertrouwde formule: aan de zombies ontsnappen, een held worden en ondertussen in vorm blijven. Daarnaast heeft Zombies, Run! nu een nieuwe Codex. In dit geestige overzicht zie je alle voorraden en artefacten die je tijdens je missies hebt weten te verzamelen.

missiesstatistiek

Het nieuwe seizoen van Zombies, Run! kost €5,49 of €6,99 met speciale sportpakketten erbij. Seizoen 1 krijg je nog steeds gratis bij aankoop van de app. Als je al eerder seizoen 2 of Race Missions packs had gekocht moet je na deze update even op ‘restore purchases’ tikken. Zo worden eerdere aankopen weer zichtbaar en klaar om te gebruiken. Een tijdje terug brachten de makers van Zombies, Run! een nieuwe app uit, The Walk. Die applicatie draait ook om het overleven van een Apocalyps, alleen dan wandelend. Je krijgt daar een pakketje in handen dat de wereld kan redden en je zo snel mogelijk naar een bepaalde locatie moet brengen.

Downloaden: Zombies, Run! (€3,59, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:27
Onderwerp hardlopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.