Whac A Mole

Whac A Mole is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft het iOS-spel Whac A Mole uitgeroepen tot gratis App van de Week. De game is tot en met donderdag 3 oktober gratis te downloaden.

Whac A MoleApple heeft het spelletje Whac A Mole uitgeroepen tot App van de Week. Leuk voor de ontwikkelaar, maar ook goed nieuws voor ons: wij kunnen de game daarom namelijk een week lang gratis downloaden. In deze game moet je zo snel mogelijk tappen op mollen die uit de grond springen.

Whac A Mole is een oude rot in veel speelhallen en op kermissen: daar kun je dezelfde game spelen, maar dan met een echte hamer voor een kast vol gaten. De iOS-versie is duidelijk gemaakt voor digitale schermen: je krijgt 60 levels voor je kiezen, waarin je de mollen op net wat andere wijze te lijf moet gaan. Dit doe je door te vegen en te tappen.

Apple kiest de App van de Week altijd in de nacht van donderdag op vrijdag. Whac A Mole is vannacht gekozen, wat betekent dat de game tot en met donderdag 3 oktober gratis kunt downloaden. Daarna moet je voor het spel weer 89 eurocent. Bedenk wel dat de game in-app aankopen bevat, die deze week gewoon hun prijskaartjes behouden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2014, 15:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.