Voorspellend Octopus Keyboard nu in Cydia (jailbreak)

Octopus Keyboard is verkrijgbaar in Cydia. Met Octopus heb je dezelfde tekstvoorspelling als BlackBerry 10, maar dan via een jailbreak op de iPhone.

Octopus KeyboardAfgelopen mei schreven we over Octopus Keyboard, een voorspellend toetsenbord dat gebaseerd is op ideeën uit RIM’s BlackBerry 10. Vanwege de moeilijke omstandigheden waar RIM in verkeert is het nog maar de vraag of BlackBerry 10 ooit op de markt komt. Maar het slimme toetsenbord is er al wel, in de vorm van een onofficiële jailbreak-tweak. Octopus Keyboard is een voorspellend toetsenbord die je frequent gebruikte woorden laat zien, op basis van je eerdere invoer.

Nadat je bent begonnen met het intikken van een woord kun je op het toetsenbord swipen om woorden automatisch aan te vullen. Gaandeweg wordt het toetsenbord slimmer en leert deze veelgebruikte zinnen en uitdrukkingen, omdat je ze vaker gebruikt. Tijdens het intikken van letters veranderen de woorden op het toetsenbord. Je geeft een swipe-beweging als je het gewenste woord zien verschijnen. Is het gezochte woord nog niet in beeld, dan blijf je doortypen. Octopus Keyboard is een stap verder dan de autocorrectie, die je op elk iOS-apparaat vindt. Heb je liever een rij met meerdere woordsuggesties, dan kun je beter Swype gebruiken.

Octopus Keyboard is voor $4,99 te vinden in de Cydia Store. Je moet de repo http://k3a.me/c/ toevoegen aan Cydia en daarna zoeken op ‘octopus’. BlackBerry-gebruikers zullen nog moeten wachten tot 2013, als de eerste BlackBerry 10-toestellen worden verwacht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2012, 10:08
Categorie Jailbreak
Onderwerpen blackberry, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.