Twitter-sessie op WWDC in korte tijd volgeboekt

Twitter organiseert tijdens WWDC een open huis. De hele avond kun je onder het genot van voedsel en bier naar presentaties van Twitter luisteren en andere ontwikkelaars ontmoeten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

twitter open huisOver nog geen twee weken begint WWDC, het grootste jaarlijkse evenement voor Mac- en iOS-ontwikkelaars. Twitter organiseert een eigen evenement tijdens WWDC, die binnen korte tijd al was volgeboekt. Het gaat om een open huis, waarbij je een avond lang onder het genot van eten en bier wordt bijgepraat over iOS en de native applicaties rondom Twitter. Er zullen meerdere sessies te volgen zijn, onder andere over de manier waarop het Twitter voor iPhone-team code oplevert. Twitter belooft ook eerlijk te zullen vertellen welke fouten er zijn gemaakt en wat ze ervan hebben geleerd.

Een andere sessie gaat over mobielvriendelijk API-design. Mobiele apps hebben unieke eigenschappen waar je rekening mee moet houden als ontwikkelaar, zoals trager internet en momenten dat er helemaal geen internetverbinding is. Heb je niet genoeg van de sessies op WWDC alleen en ben je over anderhalve week in San Francisco, dan kun je jezelf op de wachtlijst zetten, om toch nog binnen te komen. Op 11 juni vindt ook de keynote van Apple plaats.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 20:46
Categorie Round-up
Onderwerpen twitter, wwdc 2012, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.