tweetbot-icoon-groot

Tweetbot voor iPhone werkt met nieuwe retweet-functie

Tweetbot voor iPhone heeft de nieuwe retweet-functie ingevoerd, zodat je niet meer de oorspronkelijke tweet geheel hoeft op te nemen.

tweetbot retweet nieuwTweetbot voor iPhone heeft een update gekregen, waarmee je nu de nieuwe Quote Tweet-functie kunt gebruiken. Deze functie werd een tijdje geleden geïntroduceerd door Twitter zelf en was al sinds begin april beschikbaar in de officiële Twitter-app voor iOS.


De nieuwe retweet-functie (bij de quoteformaatopties nu ‘Standard Quote’ genoemd) zorgt ervoor dat de oorspronkelijke tweet als een blokje aan het bericht wordt gekoppeld. Dit geeft je meer ruimte voor een aanvullende toelichting. Bij citeren van tweets van anderen werd voorheen de gehele tekst opgenomen in de retweet. Zie je een tweet die je op de nieuwe manier wilt citeren, dan kun je de nieuwe retweetfunctie meteen gebruiken. Verlang je terug naar een van de andere retweetformaten, dan handel je als volgt:

  1. Ga naar het scherm waarop je je account kunt selecteren en tik op het tandwiel om de instellingen van Tweetbot te openen.
  2. Ga naar Quote Format.
  3. Kies de optie Copy Tweet, RT with Comment of Via @user. Al deze drie opties leveren een vrij lange retweet op.

Als je nu een retweet doet, zal het bericht worden opgenomen in de gekozen variant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2015, 22:37
Categorie Apps
Onderwerpen tweetbot, twitter
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.