The Kick: een iPhone-fotolamp op zakformaat

The Kick is een fotolamp voor de iPhone. Met deze fotolamp kun je betere foto's maken door het object goed te verlichten. De Kick kost 89 of 139 dollar.

the kick fotolampDe iPhone 4/4S heeft een flitser om betere foto’s te kunnen maken in het schemerdonker. Maar het kleine lampje blijft behelpen. Vandaar dat de bedenkers van Kick iets beters hebben verzonnen: een fotolamp op zakformaat, die het volledige lichtspectrum aankan. Standaard wit licht is mogelijk waarbij je eventueel de kleurtemperatuur en de helderheid kunt aanpassen.

De eerste 200 kopers krijgen de basisuitvoering van de Kick voor 89 dollar. Latere kopers betalen 99 dollar, als ze het project steunen op Kickstarter. Er is ook een Kick Plus-variant met ingebouwde Wi-Fi, die je voor 139 dollar kunt kopen. Die heeft wat extra mogelijkheden, zoals bedienen via een bijgeleverde app, meerdere kleuren instellen en zelfs een kleurenanimatie uitvoeren door met je vinger over een afbeelding te bewegen.

Ontwikkelaars die de Kick vanuit een eigen app willen bedienen, kunnen contact opnemen met de bedenkers van deze iPhone-fotolamp. Met nog een maand te gaan is al de helft van de benodigde 115.000 dollar opgehaald.

Meer info: The Kick op Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juni 2012, 20:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, flitser, lamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.